Anak dituduh skandal suami orang, Azhar Sulaiman tak mahu ambil tindakan

Pelakon veteran, Azhar Sulaiman atau nama sebenarnya, Hairi Azhar Sulaiman memaklumkan dia tidak mahu mengambil sebarang tindakan undang-undang ke atas seorang wanita iaitu Nor Azira Othman yang menuduh anak gadisnya, Kasih Iris Leona menjalin hubungan sulit bersama suaminya.

Menerusi perkongsian yang dimuat naik oleh Azhar di laman Instagramnya, dia menasihati Azira secara terbuka supaya mendapatkan bantuan berkaitan masalah yang dialaminya pada ketika ini.

Ujar pelakon yang berusia 51 tahun itu, Azira perlu mencari seseorang yang boleh mendengar segala kesulitan yang dihadapinya serta mahir dalam mengendalikan media sosial untuk menggelakkan penyalahgunaan aplikasi tersebut.

Kata Azhar lagi, asbab dia tidak mahu memberi saman ke atas tuduhan yang dilemparkan oleh Azira kepada Leona dengan memikirkan masalah kesihatan mental yang dialami wanita terbabit.

Dalam pada itu, bapa kepada tiga orang cahaya mata itu mendoakan agar Azira sentiasa dilindungi selalu dan menjaga dirinya di mana sahaja dia berada.

Bagus cara Azhar handle masalah!

Sementara itu, rata-rata netizen memuji sikap profesional yang ditunjukkan oleh Azhar yang tidak cepat ‘melatah’ dalam menguruskan masalah yang dihadapinya.

Tak baik fitnah orang!

Bukan itu sahaja, majoriti daripada mereka turut menyelar tindakan berani Azira yang tergamak menabur fitnah ke atas keluar Azhar dan menyifatkan Azira adalah seorang yang juga mengambil kesempatan untuk mendapatkan wang ringgit

Semoga dipermudahkan segala urusan

Bagaimanapun, Netizen mendoakan Azhar dan keluarga tabah menghadapi ujian ini dan mendoakan segala urusannya dipermudahkan.

Sumber dan rujukan

Twitter @kasihirisleona, Instagram @azharbsulaiman VIA OMM

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *