“Bismillah…Baby A” -Intan Saleh selamat melahirkan putera ketiga

Selepas melalui episod duka beberapa tahun lalu, usahawan selebriti, Intan Saleh dilihat kembali mengecapi kebahagian selepas mendirikan rumah tangga dengan pasangannya, Mohd Aizam pada 20 Disember tahun lalu.

Baru-baru ini, gambar Intan sedang ‘berposing’ dan memperlihatkan baby bump telah menjadi perhatian warganet yang tidak sabar untuk menanti kehadiran orang baru dalam keluarga mereka.

Selamat bersalin anak lelaki

Sebentar tadi, Intan telah memuat naik perkongsian memaklumkan dirinya sudah selamat melahirkan seorang anak lelaki pada petang semalam.

“Assalamualaikum alhamdulillah selamat melahirkan putera ketiga.”

“Tolak ke LB kul 245.. jam334pm keluarlah seketul aizamjr..heheee 🥰 alhamdulillah..terima kasih yg mendoakan bonda… dan bonda doakan utk ibu2 yg menunggu hari utk melahirkan semoga dipermudahkan semuanya..” tulisnya.

Tahniah Intan dan suami

Dalam pada itu, dia juga mengucapkan terima kasih kepada para jururawat, doktor dan pengurusan hospital tempatnya bersalin kerana memberikan layanan serta perkhidmatan yang cukup baik.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet telah meninggalkan komen mengucapkan tahniah kepada Intan dan suami kerana menimang cahaya mata pertama mereka.

Untuk rekod, Intan pernah berkahwin dengan pemuzik bebas, Ude Wahid dan dimadukan sebelum bercerai pada 2018. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan dua anak lelaki iaitu Arish Muqri, 8, dan Ariq Muqri yang kini berusia enam tahun.

Sumber dan rujukan

Intagram Intan Saleh VIA OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *