Coki ‘kantoi’ pangku wanita dalam kereta, siap benam muka dekat dada?

0

Coki ‘kantoi’ pangku wanita dalam kereta, siap benam muka dekat dada?

Nama Influencer, Coki pastinya masih asing buat mereka yang tidak biasa menggunakan media sosial. Namun, bagi mereka yang memang aktif di TikTok ataupun Instagram, pasti pernah dengar akan konten yang dibuat oleh remaja tersebut.

Sebelum ini, Coki atau nama sebenarnya Muhammad Danish Daniel pernah tular membelikan kereta buat bapanya hasil titik peluhnya sendiri walaupun masih bersekolah.

Pangku wanita dalam kereta

Namun, baru-baru ini, tular satu video seorang remaja mirip Coki di dalam sebuah kereta sambil dipangku seorang wanita.

Dalam video tersebut, remaja lelaki berkenaan dilihat berada di dada perempuan tersebut sambil dirakam oleh rakan-rakannya yang turut berada di dalam kereta.

Walaupun video berkenaan telah dipadam, ramai pengguna memuat naik semula dan ditonton jutaan viewers.

Minta maaf, jelaskan hal sebenar

Susulan daripada video tular itu, Coki telah tampil membuat live di TikTok dan menjelaskan hal sebenar apa yang berlaku malam itu.

Tak ada apa2 hubungan pun

Menurut perkongsian yang dibuat akaun TikTok @cokinaktaubat, Coki mendakwa yang mereka hanya sebentar berada dalam keadaan sebegitu kerana panik untuk mengalihkan kenderaan sewaktu di tempat parking.

Dia juga hanya memangku wanita tersebut selepas pemandu meminta mereka masuk ke dalam kereta dalam kadar yang cepat untuk segera mengalihkan kenderaan terbabit.

Boleh je semua keluar dari kereta tu

Walaupun mengaku telah memohon maaf kepada pihak perempuan dan keluarga, ruangan TikTok tersebut masih lagi dipenuhi dengan komen-komen tidak percaya dengan tindakan yang dibuat oleh Coki.

Menurut mereka, boleh sahaja penumpang tinggal di luar sementara pemandu mengalihkan kenderaan di tempat parkir jika alasan panik mengalihkan kenderaan digunakan.

Apa-apapun, video dah viral, kita enjoy jelah.

 

Sumber dan rujukan

TikTok @cokinaktaubat VIA OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *