Iqbal jemput Vida ke rumah banglo miliknya – “Kali ni pukul 3 pagi takpe”

0

Iqbal jemput Vida ke rumah banglo miliknya – “Kali ni pukul 3 pagi takpe”

Usahawan selebriti, Iqbal Zulkefli mendedahkan rumah banglo mewah terletak di ibu kota yang dibeli bulan lalu belum diziarahi oleh mana-mana tetamu.

Disebabkan perkara tersebut, dia berbesar hati untuk menjemput bekas majikannya yang juga jutawan kosmetik Datuk Seri Vida bagi berkunjung ke kediaman berharga RM5 juta itu.

Menerusi laman Instagram, Vida atau nama sebenarnya Hasmiza Othman berkongsi video memaparkan situasi ketika Iqbal bertanya sekiranya beliau sudi memenuhi jemputan berkenaan.

“Saya tak nak jadi fitnah lagi. Kali ini Iqbal ajak saya datang ke rumahnya.

“Saya tak mahu nanti orang cakap saya sengaja datang ke rumah Iqbal untuk content semata. patut ke saya datang ziarah ke rumahnya?,”

soal Vida kepada pengikutnya.

Bukan mahu kejadian lama berulang, Iqbal yang juga penyanyi lagu Hujan menjelaskan bahawa kali ini kedatangan Vida adalah ‘dijemput’ dan bukan terjahan seperti berlaku sebelum ini.

“Takde orang datang lagi rumah saya. Yang ni dijemput lain, pukul 3 atau 4 pagi takpe. Hari tu tak jemput. Saya terkejut (kejadian lama). Kali ni kalau nak datang, datang je la,” kata Iqbal.

Bagaimanapun, Vida dilihat tidak memberi kata putus sebaliknya berharap akan mempunyai masa dan rezeki bagi berkunjung ke rumah banglo terbabit.

Tahun lalu, Iqbal atau nama penuhnya Ahmad Iqbal Zulkefli terkejut selepas diterjah jutawan tersebut di kediaman lamanya sekitar pukul 3 pagi.

Difahamkan, Vida yang juga penyanyi Ku Ikhlaskan sanggup ke rumahnya untuk menyerahkan sebentuk cincin yang dibeli sekali gus mengundang pelbagai kecaman netizen.

Sumber dan rujukan

Instagram Datuk Seri Vida VIA OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *