Kena ‘kutip’ di pusat karaoke, ‘wanita’ sado berbaju kurung curi perhatian

0

Kena ‘kutip’ di pusat karaoke, ‘wanita’ sado berbaju kurung curi perhatian

Sejak pagi tadi, tular di media sosial berkenaan satu video di TikTok sekumpulan individu berpakaian wanita dibawa naik ke trak pihak berkuasa.

Kena kutip dengan pihak berkuasa?

Merujuk kepada video tersebut juga, mereka telah diangkut oleh pihak berkuasa selepas pusat karaoke tempat mereka berada ketika kejadian diserbu.

Kenapa ada akak berbaju kurung?

Namun begitu, apa yang menjadi topik perbualan ramai adalah kehadiran individu berbaju kurung siap behijab masuk ke dalam trak bersama mereka yang diangkut.

Akan tetapi, ramai yang berasa pelik kerana fizikal ‘wanita’ terbabit begitu sasa memandangkan mereka memakai baju kurung perempuan dengan potongan yang agak ketat.

Asli ke tiruan?

Menjengah ke ruangan komen, ada di antara netizen memaklumkan yang ‘wanita’ tersebut mungkin bukan wanita asli melihat daripada saiz fizikalnya.

Mereka mendakwa ‘wanita’ terbabit adalah lelaki yang berpakaian seperti perempuan dan sebab itulah mereka dibawa menaiki trak bersama beberapa lagi individu lain.

Walau bagaimanapun, situasi dan lokasi sebenar tidak dapat dipastikan dan diharap tidak ada sebarang kejadian jenayah berlaku sehingga membawa kepada hukuman yang berat.

Sumber dan rujukan

TikTok @aliefpauzi VIA OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *