Kisah cint@ umi abah Bilal didedah – “Haris nak pen, Neelofa sanggup naik tingkat tiga”

0

Kisah cint@ umi abah Bilal didedah – “Haris nak pen, Neelofa sanggup naik tingkat tiga”

Baru-baru ini, selebriti dan usahawan popular Neelofa melancarkan program Next To Neelofa musim kedua yang menjurus kepada perkongsian hati ke hati bersama tetamu undangan.

Salah satu episod memaparkan perkongsian ibu selebriti tersebut iaitu Datin Noor Kartini Noor Mohammed yang menceritakan detik berputiknya cinta antara Neelofa dan suami, Haris Ismail.

Menerusi aplikasi TikTok, video sedutan episod berkenaan dimuat naik peminat @lofa.page sekali gus menyifatkan pasti banyak rahsia selebriti berusia 33 tahun itu didedahkan.

‘Part’ ni paling comel

Dalam sedutan itu, Noor Kartini atau mesra disapa sebagai Mama Tini berkata, anak keduanya Noor Nabila memaklumkan bahawa Neelofa menyukai pendakwah bebas tersebut.

“Nabila datang pada mama. Dia kata Neelofa tu suka dengan Haris,” katanya.

Bukan itu sahaja, Noor Kartini juga mendedahkan bekas pengacara MeleTOP itu sanggup naik ke tingkat tiga semata-mata mahu mengambil pen untuk Haris.

“Sebab masa tu tengah belajar, jadi Haris nak pen. Neelofa tu sanggup naik ke tingkat tiga, pergi ambil pen,” ujarnya.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata peminat seperti teruja dan tidak sabar untuk menonton episod itu yang akan ‘membongkar’ lebih banyak rahsia Neelofa yang tidak diketahui ramai.

Untuk rekod, pasangan itu mendirikan rumah tangga pada 27 Mac tahun lalu dan dikurniakan cahaya mata sulung Muhammad Bilal pada 29 Januari lalu.

Sumber dan rujukan

TikTok @lofa.page VIA OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *