Kongsi wajah tak cukup tidur, ramai beri kata semangat kepada Uyaina Arshad

Apabila cahaya mata baharu hadir dalam kehidupan sebuah keluarga, waktu tidur merupakan perkara yang perlu dikorbankan oleh setiap ibu bapa.

Mana tidaknya, anak kecil yang baru lahir akan sering terjaga pada waktu malam dan memerlukan penjagaan yang sangat rapi bagi memastikan anak dapat membesar dengan baik.

Tidak terkecuali, pelakon dan pengacara terkenal, Uyaina Arshad turut menghadapi pengalaman yang manis itu pada ketika ini selepas seminggu melahirkan anak sulungnya, Raja Urhan.

Menerusi hantaran yang dimuat naik Uyaina di laman Instagramnya, dia berkongsi sebuah gambar keadaannya terkini yang tidak cukup tidur setelah seminggu melahirkan putera kesayangannya itu.

“Walaupun nampak sebegitu, genap satu minggu bergelar ibu kepada Raja Urhan, malam tanpa tidur..malam tanpa tidur,” coretnya ringkas di ruangan kapsyen.

Teruskan bersemangat Uyaina!

Dalam pada itu, rata-rata artis dan netizen memberikan kata-kata semangat buat pengacara yang berusia 30 tahun itu yang baru sahaja menjadi seorang ibu untuk kekal kuat dalam membesarkan anak.

Cantiknya Uyaina!

Malah, ada juga yang memuji kecantikkan Uyaina meskipun tidak cukup tidur dan tidak memakai sebarang alat solek pada wajahnya itu.

Untuk info, Uyaina telah mendirikan rumah tangga bersama dengan Raja Syahiran pada 21 Disember lalu di Colony Star Boulevard, Kuala Lumpur dan hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki yang bernama Raja Urhan.

Sumber dan rujukan

Instagram @uyainaarshad VIA OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *