Penat kena bahan, Haqiem Stopa menyorok daripada peminat untuk bergambar

0

Penat kena bahan, Haqiem Stopa menyorok daripada peminat untuk bergambar

Baru-baru ini, TikToker terkenal, Haqiem Stopa memaklumkan dia akan turut serta dalam RXZ Gathering member 2022 yang berlangsung di Terengganu.

Susulan kedatangannya itu ke acara tersebut, rata-rata peminatnya meluahkan rasa keterujaan untuk berjumpa dengan ikon permotoran tersebut dan tidak mahu melepaskan peluang untuk bergambar bersama dengannya.

Bagaimanapun, menerusi video yang dimuat naik oleh @ryanraikal_ di laman TikToknya, Haqiem kelihatan redha selepas dia ‘dibahan’ oleh salah seorang peminat dengan menyanyikan lagunya ketika persembahan Muzik Lawak Superstar 3 bersama kumpulan UBI, dahulu.

Tidak tahan diperli dengan lagu tersebut, Haqiem meminta peminatnya itu untuk berhenti bernyanyi dan dia meminta individu tersebut untuk menukar lagu yang lain.

Bagaimanapun, menerusi perkongsian yang dimuat naik oleh @dollohniboss di laman TikToknya, Haqiem kelihatan sedang menyorok daripada peminatnya untuk bergambar bersama ketika acara itu berlangsung.

Mana tidaknya, dia bertindak sebegitu kerana tak tahan sering diperli dan ‘dibahan’ setiap kali berjumpa dengan peminatnya di situ.

Dia pun penat juga asyik kena perli je

Malah, majoriti netizen mengatakan dia juga insan biasa seperti yang lain dan perlian ke atas dirinya perlu dihentikan bagi memberi ruang kepadanya untuk menjalani kehidupan seperti biasa.

Dia tetap sporting walaupun kena bahan

Bukan itu sahaja, ada juga netizen yang memuji sikap positif yang ditunjukkan oleh Haqiem di mana dia kekal tenang dan melayani karenah peminat meskipun teruk diperli.

Sumber dan rujukan

TikTok @ryanraikal_, @dollohniboss VIA OMM

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *