Ramai teruja, TikTok Manchester United guna ‘sound’ Ryan Bakery -“Smart wooo!”

0

Ramai teruja, TikTok Manchester United guna ‘sound’ Ryan Bakery -“Smart wooo!”

Baru-baru ini, kemenangan pasukan Manchester United ke atas seterunya, Liverpool telah membuatkan para penyokong gembira lebih-lebih lagi setelah lama duduk di dalam ‘gua’.

Pelbagai klip video sewaktu perlawanan tersebut diulang siar di media sosial bagi meraikan kemenangan 2-1 itu.

Man United guna sound Ryan Bakery !

Paling mencuri tumpuan rakyat Malaysia sudah tentu background sound yang digunakan oleh TikTok rasmi Manchester United sewaktu berkongsi video aksi pemainnya, Sancho.

Mana tidaknya, mereka telah menggunakan suara TikToker terkenal, Ryan Bakery dalam video tersebut dan pastinya menjadi tarikan ramai lebih-lebih lagi ketika ini pemuda tersebut sedang menjadi perhatian di media-media tempatan.

Ia pastinya membuatkan netizen Malaysia berlumba-lumba meninggalkan komen di ruangan TikTok rasmi pasukan Manchester United. Terlihat juga pemilik background sound, Ryan Bakery tumpang komen di TikTok berkenaan.

Walau bagaimanapun, ada yang mengatakan bahawa akaun Tiktok rasmi pasukan tersebut memang kerap menggunakan sound dan juga video yang diedit daripada peminat pelbagai negara berkemungkinan untuk menarik viewers.

Penat Aeril Zafrel pergi stadium

Sehubungan dengan itu, kebanyakan netizen yang meninggalkan komen berasa terhibur dengan posting yang dilakukan dan ternyata Ryan Bakery telah popular sehingga ke luar negara.

Sumber dan rujukan

TikTok Manchester UnitedVIA OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *