Sanggup keluar baris, Abang Bomba teruja dapat bergambar dengan UAI

Sambutan Hari Kemerdekaan yang ke-65 baru sahaja melabuhkan tirainya semalam, namun pelbagai kenangan serta pengalaman yang begitu menghiburkan sepanjang sambutan itu berlangsung di beberapa lokasi setiap negeri.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh pengguna @itsmeida87, kelihatan beberapa anggota sanggup meninggalkan barisan mereka demi bergambar dengan pendakwah bebas terkenal, Ustaz azhar Idrus ketika sambutan Hari Kemerdekaan 2022 di Terengganu telah berjaya menarik perhatian netizen.

Terbaik lah abang bomba!

Apa yang mencuit hati netizen, anggota bomba tersebut sanggup keluar daripada barisan perarakan semata-mata tidak mahu melepaskan peluang untuk bersalam dan bergambar dengan pendakwah yang disegani ramai itu.

Bukan itu sahaja, rata-rata netizen turut terhibur serta memuji sikap yang ditunjukkan oleh beberapa anggota bomba itu yang sangat menghormati golongan agama seperti UAI.

Terkejut Ustaz Azhar Idrus, tiba2 kena serang dengan peminat!

Malah, UAI yang sedang duduk bersila di tepi jalan raya untuk melihat perarakan itu kelihatan agak terkejut apabila dia secara tiba-tiba dikelilingi oleh pasukan penyelamat tersebut.

Sumber dan rujukan

TikTok @itsmeida87 VIA OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *