Sedang kumpul duit, Azri Iskandar bakal kahwin hujung tahun ini

0

Sedang kumpul duit, Azri Iskandar bakal kahwin hujung tahun ini

Lama rasanya tidak mendengar khabar mengenai pelakon senior, Azri Iskandar dan tunangnya, Dr. Azra Diera mengenai kisah percintaan mereka.

Kisah percintaan misteri itu masih menjadi tanda tanya banyak pihak lebih-lebih Dr. Azra atau nama sebenarnya Azra Diera Abdul Hamid tidak pernah mendedahkan wajahnya dan tiada sesiapa tahu mengenai identiti sebenarnya.

Azri, Azra bakal berkahwin hujung tahun ini

Terbaharu, pasangan kekasih hati itu dikhabarkan akan berkahwin pada hujung tahun ini dan Azri sendiri menegaskan hubungan cinta mereka masih utuh walaupun terdapat pelbagai spekulasi serta hinaan dilemparkan oleh warganet.

“Hubungan saya dan Ara (Azra) okey sahaja. Cinta saya pada Ara pun masih sama… tak ada yang berubah walaupun dihina haters.

“Ara pun sama, tetap teguh dengan cinta dan perancangan kami untuk bernikah dan hidup bersama. Saya dah dewasa, dah lama dalam industri ini.

“Jadi, saya tak goyang dengan kata-kata orang lain. InsyaAllah, hujung tahun ini kami akan disatukan,”ujarnya.

Tengah kumpul duit bagi cukup

Selain itu, Azri memberitahu dirinya kini sedang sibuk mengumpul duit kahwin memandangkan ia masih belum mencukupi.

“Sekarang, saya tengah kumpul duit kahwin…masih belum cukup. Cinta saya pada Ara,”jelas Azri.

Terdahulu, Azri Iskandar disahkan bercerai talak satu dengan pelakon Ellie Suriaty di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur pada 17 Mei lalu. Hasil perkahwinan selama 19 tahun, pasangan itu dikurniakan dua cahaya mata iaitu Azrell Omar, 17, dan Nur Azreen, 13.

Dan kemudiannya Azri mendedahkan dirinya telah bertunang dengan kekasih hatinya di Kangar, Perlis yang juga seorang penulis skrip pada 29 Jun lalu.

Sumber dan rujukan

Astro Gempak! VIA OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *