Sempat tukar2 baju di KLFW, Iqbal tak boleh tengok Vida sedih

0

Sempat tukar2 baju di KLFW, Iqbal tak boleh tengok Vida sedih

Nama dua usahawan kontroversi, Iqbal Zulkifli dan juga Dato’ Seri Vida rasanya bukan asing lagi. Pasangan ini pernah mencetuskan berita sensasi kerana mahu melangsungkan pernikahan namun gagal dan sehingga ke hari ini ia masih dibahaskan.

Selepas hampir setahun tidak berhubung, Iqbal dan Vida dilihat sudah berdamai apabila masing-masing duduk semeja berbincang dan menjernihkan keadaan.

Iqbal sweet2 dengan Vida

Setelah berbaik, mereka terlihat kembali akrab dan Iqbal turut ada bersama Vida sewaktu usahawan wanita itu terlibat dalam Kuala Lumpur Fashion Week.

Lebih ‘sweet’ lagi, Iqbal sempat menggayakan baju yang dipakai usahawan berusia 50 tahun itu dengan tujuan mahu menghiburkannya.

Tak sanggup tengok Vida sedih

Dalam kapsyen yang disertakan oleh Iqbal, dia mengakui tidak mampu untuk terlalu serius apabila bertemu Vida buat masa sekarang kerana wanita itu gemar marah-marah manja dengannya.

Dia juga memaklumkan tidak sanggup melihat Vida berwajah masam dan segera berbuat sesuatu supaya usahawan itu tidak sedih.

Kau dah kenapa Bal oii!

Perkongsian tersebut telah menghadirkan pelbagai komen dari netizen. Kebanyakan daripada mereka terhibur dengan pasangan ini kerana terlihat lucu kerana pelbagai ‘drama’ yang disajikan.

Mereka juga mengakui pada awalnya meluat melihat mereka, namun lama kelamaan berasa apa yang ditonton adalah satu hiburan kerana drama-drama percintaan mereka masih lagi menjadi modal untuk terus terlihat di media sosial.

Sumber dan rujukan

Instagram ahmadiqbalzulkefli VIA OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *