Sentiasa jaga batas, kesetiaan Jep Sepahtu terima pujian netizen

Bakat lawak yang dimiliki Jep Sepahtu atau nama sebenarnya Muhd Nadzri Zainal Abidin tidak dapat dinafikan oleh umum. Apa sahaja idea yang disajikan terutamanya dalam rancangan Sepahtu Reunion Live, pasti penonton terhibur dengan sketsanya yang bersahaja.

Bukan itu sahaja, disebalik kerjayanya menjadi sebagai seorang pelawak kepada netizen, Jep juga mendapat perhatian ramai apabila dia sentiasa menjaga batas serta pergaulannya ketika beraksi di atas pentas untuk rancangan tersebut bersama selebriti wanita.

Buktinya, menerusi video yang dimuat naik oleh pengguna @anakpokyi di laman TikToknya, dia menggabungkan beberapa sedutan dalam rancangan Sepahtu Reunion Live yang menunjukkan Jep sentiasa menggelak daripada bersentuhan bersama dengan pelakon wanita yang lain.

Bukan takut isteri, tapi Jep sayangkan isteri dia, respect!

Sikap positif yang ditunjukkan oleh pelawak yang berusia 37 tahun itu mendapat perhatian ramai kerana dia antara selebriti yang boleh dijadikan sebagai contoh yang baik kerana sentiasa menjaga nama baiknya demi isteri dan juga anak-anak.

Malah, tindakannya yang tidak mahu menyentuh artis wanita yang lain bukan bermakna Jep takut akan isterinya, Sari Yanti bahkan, itu salah satu cara dia menunjukkan kasih sayang serta hormatnya terhadap insan tersayang tersebut.

Tak perlu nak pegang-pegang pun boleh berjaya!

Dalam pada itu, Jep turut membuktikan kepada umum, untuk berjaya dalam dunia hiburan tidak semestinya perlu berpegangan atau bersentuhan bersama aktres wanita demi meraih populariti

Sumber dan rujukan

TikTok @anakpokyi VIA OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *