Studio tiba2 berasap, Nabil panik kena ‘prank’ hari jadi di Meletop ketika ‘live’

0

Studio tiba2 berasap, Nabil panik kena ‘prank’ hari jadi di Meletop ketika ‘live’

Pengacara program Meletop dan Gegar Vaganza, Ahmad Nabil Ahmad baru sahaja menyambut hari ulang tahun kelahirannya pada 26 September.

Sambut dengan anak2 yatim

Dia yang genap usia 39 tahun telah menyambut hari lahirnya bersama anak-anak yatim semalam ternyata sangat bersyukur kerana impiannya selama ini tercapai dengan bantuan rakan-rakan serta isteri tercinta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nabilzira (@nabilzira)

Tiba2 studio berasap pula

Nampaknya, sambutan hari lahir Nabil tidak berhenti disitu sahaja kerana pihak program Meletop telah merencanakan kejutan buat pengacara tersebut.

Menerusi perkongsian di Instagram Meletop, program diadakan di studio lebih kecil dan bukan tempat biasa mereka bersiaran.

Namun begitu, ketika Nabil dan Hawa Rizwana sedang memulakan acara, tiba-tiba sahaja studio berkenaan berasap dan mereka semua diminta untuk keluar.

Rupanya kena prank!

Rupanya, pihak Meletop telah membawa Nabil ke studio sebenar dan ketika itu ahli keluarga serta penonton telah bersedia menunggu selebriti itu disana.

Ahli keluarga, rakan2 & peminat dah tunggu

Dapat dilihat juga kehadiran ibu bapa serta kelab peminatnya membuat Nabil tergamam serta hilang kata-kata. Rakan penyampai di radio Era FM, Radin dan Azad turut kelihatan sama-sama membuat kejutan untuk anak jati Negeri Sembilan tersebut.

Muat naik momen kejutan hari lahir pengacara tersebut telah dipenuhi dengan ucapan selamat ulang tahun buatnya yang ke-39.

Mereka juga meluahkan rasa seronok melihat perkembangan kerjaya Nabil serta perubahannya menjadi lebih baik sejak pertama kali berada di dalam industri seni sehingga sekarang.

Sumber dan rujukan

Instagram Meletop VIA OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *