Sweeet Neelofa Bagi Mini Love Pada Hariz Kata Netizen

Posted on

‘Sweeet Neelofa Bagi Mini Love Pada Hariz Kata Netizen’

Baru-baru ini Neelofa telah dikontroversikan dengan ustaz hariz . Sepertinya ramai yang menunggu pasangan sejoli ini untuk naik ke pelaminan . Baru-baru ini juga neelofa telah memuat naik satu perkongsian di instagram miliknya dan mengenakan busana berwarna hijau dan telah menarik perhatian netizen . Bukan tertarik dengan gayanya tetapi tertarik dengan latar belakang gambar yang diposting oleh neelofa.

Dalam perkongsian tersebut, Neelofa telah lakukan isyarat tangan ‘mini love’ telah mendapat 100 ribu likes dalam masa satu jam dari pengikutnya. Perkongsian tersebut mengenai satu inisiatif baru yang dilakukan olehnya dan Ustaz Haris khas buat suri rumah dan pelajar. Namun, lain yang netizen tengok.

Di ruangan komen Instagram Ustaz Haris juga telah mendapat komen yang sama seperti Neelofa. Rata-rata mereka memberi komen memuji kemanisan pasangan ini dan menyatakan tidak sabar untuk melihat mereka membina masjid bersama.

Amboi, tajam mata netizen ya! jgn yer netizen sebabnye jodoh belum tentu , kita hanya dapat mendoakannya ye . Doa baik-baik yer . TetapiBenar ke Ustaz Haris pandang Neelofa dengan pandangan penuh cinta? Apapun, kita ambil yang baik-baik sahaja, yang kurang baik kita elakkan bersama dan semoga urusan Neelofa dan Ustaz Haris dipermudahkan.

Semoga Allah permudahkan mereka jika mereka jodoh Aamiin .

Anda da baca ? jangan lupa like & share yer 

Terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *