Tawar harga setengah juta, Aliff Syukri nak jual akaun Instagram

0

Tawar harga setengah juta, Aliff Syukri nak jual akaun Instagram

Selepas dihambat dengan pelbagai kontroversi yang membuatkan banya pihak marah, usahawan kontroversi, Datuk Seri Aliff Syukri telah mengambil keputusan berhenti dari bermain media sosial.

Dalam laman Instagramnya, dia telah memadam semua gambar serta berhenti mengikuti mana-mana akaun sejak beberapa hari yang lalu.

Walau bagaimanapun, beberapa Insta Story perkongsian semula perniagaannya masih ada namun hilang setelah 24 jam.

Nekad nak jual Instagram

Terbaru, Aliff Syukri telah memaklumkan mahu menjual akaun Instagramnya yang mempunyai 4.3 juta pengikut dengan harga RM500,000.

Tawarkan harga RM500,000

Dalam perkongsian yang disertakan dengan emoji sedih itu, pihak Aliff Syukri menawarkan kepada sesiapa sahaja untuk membeli akaun Instagramnya dengan harga setengah juta.

Melihat dari usaha yang dilakukan oleh usahawan tersebut, dia seolah-olah sudah nekad untuk tidak menggunakan media sosial selepas teruk dikecam berhubung muzik video lagu terbarunya bersama Baby Shima apabila menampilkan beberapa ‘orang viral’ dengan tarian yang menjelekkan.

Sebelum memadam segala gambar yang pernah dikongsikan, Aliff Syukri telah memuat naik video menangis meminta maaf diatas apa yang terjadi dan melakukan ini semua kerana menyayangi ahli keluarganya.

Sumber dan rujukan

Instagram Aliff Syukri VIA OMM

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *