Tiba2 kongsi video bekas isteri di TikTok, netizen sindir founder -“Sendu la tu”

Kira-kira setahun yang lalu, pernah tular kisah seorang founder wanita yang dibuang daripada syarikat oleh suaminya sendiri setelah mereka sama-sama membangunkan empayar tersebut.

Tak lama selepas itu, wanita terbabit yang dikenali sebagai Nuramirah telahpun sah bercerai dengan suaminya yang juga pemilik jenama pakaian Elrah iaitu El Azman.

Bekas isteri dah ada pengganti

Namun begitu, menerusi Instagram Nuramirah, dia dilihat seakan sudah menemui pengganti apabila ramai yang mendoakan supaya wanita itu segera bertemu jodoh dengan jejaka yang kerap dikongsikan di media sosial.\

Tiba2 bekas suami bagi gift

Akan tetapi, sejak semalam tular di media sosial terutamanya di Tiktok apabila bekas suaminya memuat naik rakaman video Nuramirah dengan menunjukan gift yang diberikan kepada bekas isterinya itu.

Nak cari perhatian ke?

Perkongsian tersebut telah menjadi bualan netizen yang pelik dengan tindakan lelaki terbabit. Rata-rata mereka menuduh yang El Azman seakan cuba meraih kembali perhatian bekas isteri kerana sebelum ini ramai yang mengikuti kisah rumah tangga mereka.

Akan tetapi ada juga yang merasakan apa yang dilakukan lelaki itu sebagai satu bentuk marketing bagi melonjak semula namanya selepas isu penceraian tempoh hari.

Namun begitu, menerusi komen-komen yang diperoleh daripada netizen, dikhabarkan yang Nuramirah bakal bernikah lagi tidak lama lagi dengan lelaki yang kerap ada di media sosialnya sejak kebelakangan ini.

Walau bagaimanapun, tindakan yang dilakukan bekas suami dengan berkongsi video itu tidak ada sebarang penjelasan lagi dan mungkin dia sekadar bergurau sebagai seorang kawan.

Terdahulu, kisah founder wanita terbabit yang dibuang daripada syarikat yang dibangunkan bersama suami telah menjadi topik perbualan netizen susulan ramai yang mengasihaninya.

Kebanyakan mereka berasa simpat dengan nasib menimpa wanita berkenaan yang dibuang selepas jenama tersebut mendapat sambutan meluas sehingga mengubah mereka menjadi senang.

Sumber dan rujukan

TikTok Elazman, nuramirah111 VIA OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *